nieuws

Bouw woonproject incentrum Zandvoort

bouwbreed

Met een multifunctioneel woonproject, de Louis Davidscarré, richt Zandvoort het centrum geheel opnieuw in

Volgende week begint de bouw van de eerste fase. Die omvat een brede school, kinderdagverblijf, parkeergarage, bibliotheek, sportzaal en 48 huurwoningen. De eerste fase is eind 2010 klaar. In de tweede en derde fase komen er nog 124 koopwoningen en een gezondheidscentrum bij. Ecoconcern realiseert en exploiteert warmtepompen en warmte-koudeopslag en voorziet zo het plangebied van duurzame energievoorziening.
AM vastgoedontwikkeling is met een design 0x26 build-contract verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het complex. AM en Pellikaan zijn de aannemers. Het ontwerpteam bestaat uit architectenbureaus hvdn, Bos 0x26 Parners en landschapsarchitect Delta Vorm. De huurwoningen en het kinderdagverblijf worden beheerd door Woningstichting De Key.

Reageer op dit artikel