nieuws

Waterbehandeling in Artis vervangen

bouwbreed Premium

Hellebrekers Technieken uit Nunspeet en Oss heeft in opdracht van Artis de installaties voor waterbehandeling bij de zeeleeuwen vervangen. In de bestaande technische ruimten zijn computergestuurde installaties geplaatst, die voor een energiezuinige en waterbesparende behandeling zorgen. De kwaliteit van het water wordt mechanisch en biologisch beheerst, zonder gebruik van chemicaliën. Het water moet gezond zijn […]

Hellebrekers Technieken uit Nunspeet en Oss heeft in opdracht van Artis de installaties voor waterbehandeling bij de zeeleeuwen vervangen. In de bestaande technische ruimten zijn computergestuurde installaties geplaatst, die voor een energiezuinige en waterbesparende behandeling zorgen. De kwaliteit van het water wordt mechanisch en biologisch beheerst, zonder gebruik van chemicaliën. Het water moet gezond zijn voor de dieren, maar ook goed doorzichtig voor de bezoekers van de dierentuin. Het werk is bijna afgerond. Vanaf half april verblijven de zeeleeuwen in het moderne aquarium.

Reageer op dit artikel