nieuws

Vinci bouwt voor Amerikaanse leger

bouwbreed Premium

Dochtermaatschappij SKE Technische Service van de Franse bouwer Vinci ontfermt zich over 58 scholen. Met de Amerikaanse overheid is de afspraak gemaakt in België en Duitsland 54 scholen van legereenheden voor een periode van om te beginnen vijf jaar onder de hoede te nemen. Waar nodig vindt renovatie of herbouw plaats. Het contract heeft een […]

Dochtermaatschappij SKE Technische Service van de Franse bouwer Vinci ontfermt zich over 58 scholen. Met de Amerikaanse overheid is de afspraak gemaakt in België en Duitsland 54 scholen van legereenheden voor een periode van om te beginnen vijf jaar onder de hoede te nemen. Waar nodig vindt renovatie of herbouw plaats. Het contract heeft een waarde van 86 miljoen euro. Met Neurenberg sloot SKE een publiek-private samenwerkingsovereenkomst met de duur van 25 jaar voor de financiering, bouw en beheer van vier scholen. Het contract vertegenwoordigt een waarde van 81 miljoen.

Reageer op dit artikel