nieuws

Van der Most wil funpark in Borsele

bouwbreed Premium

Ondernemer Hennie van der Most heeft plannen voor een funpark in de gemeente Borsele

Begin deze maand was Van der Most op uitnodiging van burgemeester Gelok van Borsele op bezoek om zich te oriënteren op investeringsmogelijkheden in de Zeeuwse gemeente.
In een promotiefilmpje op internet zegt Van der Most voor het funpark duurzaam gebruik te willen maken van de restwarmte van de kerncentrale. Er zou onder meer een wildwaterbaan moeten komen met koelwater van de centrale, mogelijkheden voor abseilen en een rodelbaan. Vrijdag licht Van der Most in Borsele zijn plannen toe. De ondernemer heeft al vele toeristische projecten op zijn naam staan, zoals het familiepark Wunderland Kalkar (een omgebouwde kerncentrale) in Duitsland en Speelstad Oranje (een overdekt speelpark in een voormalige aardappelmeelfabriek) in Drenthe.

Reageer op dit artikel