nieuws

Surinaams lab met Nederlands geld

bouwbreed

Het Surinaamse Bouwbedrijf Kiesel gaat een laboratorium voor het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) bouwen in de hoofdstad Paramaribo. Het nieuwe gebouw dient ter vervanging van het 40 jaar oude en verwaarloosde huidige laboratorium. De directievoering ligt in handen van Carel van Hest Architecten. De totale bouwkosten van 4,3 miljoen euro komen uit het restant van […]

Het Surinaamse Bouwbedrijf Kiesel gaat een laboratorium voor het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) bouwen in de hoofdstad Paramaribo.
Het nieuwe gebouw dient ter vervanging van het 40 jaar oude en verwaarloosde huidige laboratorium. De directievoering ligt in handen van Carel van Hest Architecten. De totale bouwkosten van 4,3 miljoen euro komen uit het restant van de zogeheten Verdragsmiddelen, die Nederland Suriname bij de onafhankelijkheid in 1975 schonk.

Reageer op dit artikel