nieuws

Sportboulevard

bouwbreed

In Dordrecht wordt gewerkt aan de funderingen voor de Sportboulevard. Dit volgens de gemeente Dordrecht grootste multifunctionele en overdekte sportcomplex van Nederland is ontworpen door Hooper Architects uit Oosterhout en wordt gebouwd door de Bouwcombinatie Heerkens van Bavel/Remmers uit Tilburg en het Installatiebedrijf Andriessen uit Houten. Met de bouw van de Sportboulevard Dordrecht is een […]

In Dordrecht wordt gewerkt aan de funderingen voor de Sportboulevard. Dit volgens de gemeente Dordrecht grootste multifunctionele en overdekte sportcomplex van Nederland is ontworpen door Hooper Architects uit Oosterhout en wordt gebouwd door de Bouwcombinatie Heerkens van Bavel/Remmers uit Tilburg en het Installatiebedrijf Andriessen uit Houten. Met de bouw van de Sportboulevard Dordrecht is een bedrag van ruim 52 miljoen euro gemoeid. Medio volgend jaar moet het complex gereed zijn.

Reageer op dit artikel