nieuws

Samenwerking opleiders metaal

bouwbreed

De samenwerking tussen de Metaalunie Academie en opleidingsinstituut Avans+ moet meer bekendheid geven aan de opleidingsmogelijkheden binnen de metaalsector.

Ook moet door de samenwerking de toegankelijkheid van de opleidingen worden vergroot. Dat hebben beide organisaties bekendgemaakt. Inmiddels hebben ze een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Managers van bedrijven die bij de Metaalunie zijn aangesloten, kunnen nu zowel gebruikmaken van de opleidingen van Avans+ als van de studiemogelijkheden van de Metaalunie Academie. Ze krijgen daarbij 10 procent korting op de prijs.
De Metaalunie Academie richt zich op cursussen van een of enkele dagen. Avans+ leidt op voor onder meer bachelor- en masterdiploma’s. Studierichtingen zijn Techniek, ICT, Management en personeelszaken. Het opleidingsinstituut werkt door heel Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels