nieuws

Mel Zuydam intop bij Grontmij

bouwbreed

Mel Zuydam wordt, als de aandeelhouders 14 mei instemmen, de nieuwe financiële topman van Grontmij

Zijn voorganger Douwe van de Werf heeft per 1 april de financiële teugels van vastgoedbedrijf Breevast in handen genomen. De algehele leiding van Grontmij berust bij Sylvo Thijsen.
Registeraccountant Zuydam (47) deed negentien jaar als financiële manager ervaring op. Hij werkte onder andere bij bouwbedrijf Balfour Beatty en de Britse variant van Rijkswaterstaat, het departement Transport van het Agentschap Snelwegen. Momenteel is Zuydam directeur van de nucleaire divisie van de VT Groep.
Zuydam is met Grontmij een vierjarig contract overeengekomen voor een jaarsalaris van 307.000 euro. Daarbovenop kunnen bonussen komen ter waarde van bijna twee ton plus een jaarlijkse pensioenbijdrage van 75.000 euro.
Zuydam heeft zowel de Nederlandse als Britse nationaliteit.

Reageer op dit artikel