nieuws

Eerste Plopsaland-park open in Nederland

bouwbreed

Plopsaland Coevorden opent de deuren volgend voorjaar voor publiek. De initiatiefnemer van dit 15 miljoen euro kostende attractiepark is Belgische Studio 100. Het grotendeels overdekte 1,5 hectare grote park bij het Drentse Dalen is de eerste buitenlandse vestiging van het bedrijf. Studio 100 is bekend van onder meer kabouter Plop, K3 en Mega Mindy. Het […]

Plopsaland Coevorden opent de deuren volgend voorjaar voor publiek. De initiatiefnemer van dit 15 miljoen euro kostende attractiepark is Belgische Studio 100. Het grotendeels overdekte 1,5 hectare grote park bij het Drentse Dalen is de eerste buitenlandse vestiging van het bedrijf. Studio 100 is bekend van onder meer kabouter Plop, K3 en Mega Mindy. Het park in de gemeente Coevorden is goed voor 100 volledige banen. Nog voor de zomer wordt met de bouw begonnen.
Volgens een woordvoerder zijn alle vergunningen rond en worden binnenkort de contracten met de veelal noordelijke aannemers getekend.

Reageer op dit artikel