nieuws

Beveiliger Kosran komt naar vasteland

bouwbreed

Wat kost het om te voorkomen dat dieven aan de haal gaan met bouwmaterieel? Net zoveel als de prijs van een bak, rekent Kosran voor. De fabrikant verkocht zijn elektro-mechanische diefstalbeveiligingen tot nog toe alleen vanuit het Britse Wantage. Binnen afzienbare tijd wil de producent ook vanaf het Europese vasteland leveren. Kosran koos Frankrijk en […]

Wat kost het om te voorkomen dat dieven aan de haal gaan met bouwmaterieel? Net zoveel als de prijs van een bak, rekent Kosran voor. De fabrikant verkocht zijn elektro-mechanische diefstalbeveiligingen tot nog toe alleen vanuit het Britse Wantage. Binnen afzienbare tijd wil de producent ook vanaf het Europese vasteland leveren. Kosran koos Frankrijk en maakt op de machinevakbeurs Intermat de plaats van vestiging bekend. De materieelbeveiliger noemt de economische crisis de oorzaak dat steeds meer machines worden gestolen. En dezelfde crisis brengt nogal wat bedrijven ertoe ongeschoold en dus goedkoper personeel op een machine te zetten. Met vaak ongelukken als gevolg en verzekeraars die als reactie daarop hogere premies heffen. Tegen bedrijven die doelbewust de hand lichten met de veiligheid valt weinig te doen, vindt Kosran. Tegen oneigenlijk gebruik achter de rug van het bedrijf wel; met een diefstalbeveiliging die de machine alleen in beweging zet na het intikken van een code. Kosran claimt dat zijn beveiligingen nog nooit hebben gefaald.

Reageer op dit artikel