nieuws

Beste winterbouwplaatsen voor Hendriks en Smeets

bouwbreed

Rob van Gemert van FNV Bouw 0x26 Infra heeft een oorkonde uitgereikt aan de bouwbedrijven Hendriks Oss in Sint Oedenrode en Smeets Maastricht in Weert.

Deze plaatsen zijn volgens de vakbond ‘beste winterbouwplaatsen’ van het winterseizoen 2008/2009. Tot die conclusie is FNV Bouw 0x26 Infra gekomen na inspecties door de provincies Brabant en Limburg. Aan deze inspecties nam ook het Bureau Verletbestrijding van de bedrijfstak deel.
De bouwplaatsen van Hendriks in St Oedenrode en Smeets in Weert kunnen de elementen weerstaan, zo hebben FNV Bouw 0x26 Infra en het Bureau Verletbestrijding vastgesteld. De afwatering is goed en loop- en rijpaden blijven begaanbaar, ook als het weer minder goed is. Daardoor blijft het er prettig werken.
De afgelopen maanden bezocht FNV Bouw 0x26 Infra door het hele land bouwplaatsen met voorlichting over ‘werken onder slechte weersomstandigheden’.
Werkgevers moeten daar aandacht aan besteden, vindt FNV Bouw 0x26 Infra, want werken in de bouw is toch al lichamelijk belastend.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels