nieuws

Beslissing gebouwen Floriade op 1 juli

bouwbreed

De regio Venlo en de provincie Limburg beslissen op 1 juli over enkele gebouwen op het terrein van de Floriade bij Venlo

De gemeente Venlo wil tussen de zes en acht miljoen investeren in kantoorgebouw Villa Flora. De bouw van de Innovatoren komt dan voor verantwoording van de provincie. Ook moet er geld op tafel voor een brug over de A73. Hoeveel dat allemaal precies gaat kosten, is nog niet duidelijk.
De regio hoopt voor 1 juli commerciële partijen te vinden die mee de beurs trekken. 1 Juli is de uiterste datum in verband met allerlei vervolgprocedures, anders zijn de gebouwen niet op tijd klaar. Overigens gaat de Floriade 2012 ook zonder deze gebouwen door. Het gaat er nu om ultramoderne gebouwen neer te zetten die ook na de Floriade blijven bestaan als kantoren voor Greenpark Venlo.

Reageer op dit artikel