nieuws

Voorbereiding

bouwbreed

Op en rondom het Utrechtse kruispunt Majellaknoop worden gasleidingen en rioleringsbuizen gesloopt, vernieuwd en verlegd als voorbereiding op een grote reconstructie van het verkeersplein. De werkzaamheden aan het plein, dat een belangrijke verbinding tussen Leidsche Rijn en het stationsgebied vormt, hadden al veel eerder moeten beginnen maar juridische problemen vertraagden het opstarten. Foto: Ton Borsboom

Op en rondom het Utrechtse kruispunt Majellaknoop worden gasleidingen en rioleringsbuizen gesloopt, vernieuwd en verlegd als voorbereiding op een grote reconstructie van het verkeersplein. De werkzaamheden aan het plein, dat een belangrijke verbinding tussen Leidsche Rijn en het stationsgebied vormt, hadden al veel eerder moeten beginnen maar juridische problemen vertraagden het opstarten. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel