nieuws

Vancouver verkozen tot ‘digital city’

bouwbreed

Na het Oostenrijkse Salzburg en de Koreaanse stad Incheon heeft Autodesk Vancouver in Canada verkozen tot ‘digital city’. De stad Vancouver krijgt de beschikking over technologie van Autodesk om ambtenaren, burgers en bouwbedrijven van informatie te voorzien. Het is de opzet een gedetailleerd digitaal stadsmodel te creëren, met geografische informatie en gegevens over bouwwerken en […]

Na het Oostenrijkse Salzburg en de Koreaanse stad Incheon heeft Autodesk Vancouver in Canada verkozen tot ‘digital city’. De stad Vancouver krijgt de beschikking over technologie van Autodesk om ambtenaren, burgers en bouwbedrijven van informatie te voorzien. Het is de opzet een gedetailleerd digitaal stadsmodel te creëren, met geografische informatie en gegevens over bouwwerken en constructies. Zo’n model kan de basis vormen voor de analyse van de bestaande situatie en voor nieuwe ontwikkelingsplannen. Vancouver zal de informatie digitaal beschikbaar stellen voor burgers en het bedrijfsleven. Het ‘digital cities’-project is een initiatief van Autodesk.

Reageer op dit artikel