nieuws

Unipro brengt vaart in egalisaties

bouwbreed

Goed vloeien, een goed zuigvermogen en een oppervlak dat er goed en glad uitziet; vier kenmerken die Unipro toeschrijft aan de nieuwe egalisaties van zijn merk Uzin. Deze producten brengen volgens de fabrikant het ‘Level Plus Effect’ teweeg: een versnelde afbinding wat het oppervlak extra hard maakt en weinig krimp veroorzaakt. Unipro biedt zijn nieuwe […]

Goed vloeien, een goed zuigvermogen en een oppervlak dat er goed en glad uitziet; vier kenmerken die Unipro toeschrijft aan de nieuwe egalisaties van zijn merk Uzin. Deze producten brengen volgens de fabrikant het ‘Level Plus Effect’ teweeg: een versnelde afbinding wat het oppervlak extra hard maakt en weinig krimp veroorzaakt. Unipro biedt zijn nieuwe producten aan als NC 170 LevelStar, NC 110 met Level Plus Effect en NC 172 Bi-Turbo. De eerste is bedoeld voor vaak gebruikte moeilijke ondergronden en blijft ook onder parket schuifvast. De tweede is een zelfvloeiende egalisatie op basis van calciumsulfaat die tijdens het drogen weinig spanning ontwikkelt. Dat maakt het product geschikt voor het uitvlakken van instabiele ondergronden in grotere laagdiktes. De derde egalisatie kan na een uur droogtijd al worden afgewerkt. Unipro adviseert het om die reden voor snelrenovaties. Het product bindt het gebruikte water hydraulisch af. De voorstrijk is ‘ingebouwd’ in de met kunststof verrijkte egalisatie.

Reageer op dit artikel