nieuws

Uitbreiding van station Tilburg snel uitgevoerd

bouwbreed Premium

ProRail trekt de komende jaren 26 miljoen euro uit voor uitbreiden en opknappen van het centraal station in Tilburg. Zo wordt onder meer een vierde perron aangelegd om de toekomstige groei van het aantal reizigers op te vangen en komt er een nieuwe uitgang aan de noordkant van het station. Ook komen er liften en […]

ProRail trekt de komende jaren 26 miljoen euro uit voor uitbreiden en opknappen van het centraal station in Tilburg. Zo wordt onder meer een vierde perron aangelegd om de toekomstige groei van het aantal reizigers op te vangen en komt er een nieuwe uitgang aan de noordkant van het station. Ook komen er liften en roltrappen voor alle perrons en staat uitbreiding van de fietsenstalling op stapel. Modernisering van het station was eigenlijk veel later gepland, maar ProRail haalt het werk nu naar voren.

Reageer op dit artikel