nieuws

Topjaar Witteveen+Boslevert 14,4 miljoen op

bouwbreed

Witteveen+Bos heeft vorig jaar zijn winst met een derde opgestuwd tot 14,4 miljoen euro. De omzet van het Deventer ingenieursbureau steeg met 6,6 procent tot 97,2 miljoen euro. Directeur Harry Webers zegt last te hebben van een dubbel gevoel. “We kijken terug op ons beste jaar ooit. Maar de wereld om ons heen verandert snel. […]

Witteveen+Bos heeft vorig jaar zijn winst met een derde opgestuwd tot 14,4 miljoen euro. De omzet van het Deventer ingenieursbureau steeg met 6,6 procent tot 97,2 miljoen euro.
Directeur Harry Webers zegt last te hebben van een dubbel gevoel. “We kijken terug op ons beste jaar ooit. Maar de wereld om ons heen verandert snel. Gelukkig bieden die veranderingen ook weer nieuwe kansen.”
Webers wil meer energie stoppen in de ontwikkeling van product en organisatie. Op de agenda staan tevens de optimalisering van de persoonlijke effectiviteit, nieuw ondernemerschap en de verhoging van de toegevoegde waarde voor opdrachtgevers.

Reageer op dit artikel