nieuws

Strukton ontwerptlocomotieven voor India

bouwbreed

Strukton Rolling Stock ontwerpt en levert de elektronische installaties van 115 locomotieven voor de Indiase Spoorwegen. De in een raamcontract vastgelegde leveranties strekken zich uit over een periode van tien jaar. Bij de uitvoering werkt Strukton nauw samen met het Indiase bedrijf Bharat Heavy Electricals (BHEL). Aan Strukton Rolling Stock de taak eerst een prototype […]

Strukton Rolling Stock ontwerpt en levert de elektronische installaties van 115 locomotieven voor de Indiase Spoorwegen. De in een raamcontract vastgelegde leveranties strekken zich uit over een periode van tien jaar. Bij de uitvoering werkt Strukton nauw samen met het Indiase bedrijf Bharat Heavy Electricals (BHEL).
Aan Strukton Rolling Stock de taak eerst een prototype te bouwen van de gewenste 6000 HP locomotief. De installaties worden in bouwfases geleverd zodat BHEL de gelegenheid krijgt geleidelijk ervaring op te doen. De locomotieven worden gebouwd bij Chittaranjan Locomotive Works, een fabriek van de Indiase Spoorwegen.

Reageer op dit artikel