nieuws

Steplight

bouwbreed

Weten waar je loopt in het donker met oriënterende led-verlichting. Busch-Jaeger levert die in de vorm van een wandcontactdoos met twee led’s. Het licht schijnt vanuit de centraalplaat als een strakke bundel loodrecht naar beneden. Via bewegingssensor floept het licht pas aan als dat moet. Daarmee wordt nog meer bespaard op het geringe verbruik van […]

Weten waar je loopt in het donker met oriënterende led-verlichting. Busch-Jaeger levert die in de vorm van een wandcontactdoos met twee led’s. Het licht schijnt vanuit de centraalplaat als een strakke bundel loodrecht naar beneden. Via bewegingssensor floept het licht pas aan als dat moet. Daarmee wordt nog meer bespaard op het geringe verbruik van de led’s. Steplight noemt Busch-Jaeger zijn ‘lichtend stopcontact’. De fabrikant bood het aanvankelijk alleen aan voor de utiliteit maar adviseert het nu ook als nachtverlichting voor (ouderen)woningen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels