nieuws

Stenen tijdperk

bouwbreed

SSLqWelkom in het stenen tijdperk’, zegt HT bij de introductie van zijn natuurstenen elektrische radiatoren. De producent uit het Italiaanse Susegana bouwt die uit twee platen speksteen of puimsteen met daartussen een elektrisch verwarmingselement en een temperatuurregeling van eigen fabrikaat. Al dan niet op klantenspecificatie. HT levert vier uitvoeringen van 500 tot 2000 watt. De […]

SSLqWelkom in het stenen tijdperk’, zegt HT bij de introductie van zijn natuurstenen elektrische radiatoren. De producent uit het Italiaanse Susegana bouwt die uit twee platen speksteen of puimsteen met daartussen een elektrisch verwarmingselement en een temperatuurregeling van eigen fabrikaat. Al dan niet op klantenspecificatie. HT levert vier uitvoeringen van 500 tot 2000 watt. De kleinste meet een breedte van 235 millimeter terwijl de grootste 630 millimeter breed is. De hoogte en dikte zijn altijd 300 en 32,5 millimeter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels