nieuws

Station voor Floriade pakt te duur uit

bouwbreed

De kosten voor de bouw van een nieuw station voor de Floriade 2012 bij Grubbenvorst wegen niet op tegen de baten. Dat laat de provincie Limburg weten. Eerder al wees de provincie de aanleg van een station van de hand. De bouw zou zo’n 35 miljoen euro kosten, terwijl 20 miljoen was gereserveerd. Als daar […]

De kosten voor de bouw van een nieuw station voor de Floriade 2012 bij Grubbenvorst wegen niet op tegen de baten. Dat laat de provincie Limburg weten. Eerder al wees de provincie de aanleg van een station van de hand. De bouw zou zo’n 35 miljoen euro kosten, terwijl 20 miljoen was gereserveerd. Als daar 15 miljoen bij moet, gaat dat ten koste van andere projecten, zoals verbeteringen aan de spoorweg van Roermond naar Nijmegen en de sneltram tussen Maastricht en Hasselt.

Reageer op dit artikel