nieuws

SS Rotterdam deze maand opgeleverd

bouwbreed Premium

Vanaf eind maart wordt de SS Rotterdam opgeleverd. Naar verwachting gaat het cruiseschip deze zomer open voor het publiek. Dat liet woordvoerder Hans Elemans van de rederij gisteren weten. De oceaanstomer en de trots van veel Rotterdammers, die aan de kade van Katendrecht ligt, kwam in opspraak omdat eigenaar woningcorporatie Woonbron veel meer geld in […]

Vanaf eind maart wordt de SS Rotterdam opgeleverd. Naar verwachting gaat het cruiseschip deze zomer open voor het publiek. Dat liet woordvoerder Hans Elemans van de rederij gisteren weten.
De oceaanstomer en de trots van veel Rotterdammers, die aan de kade van Katendrecht ligt, kwam in opspraak omdat eigenaar woningcorporatie Woonbron veel meer geld in het vaartuig moest investeren dan geraamd.
Vanaf deze zomer kunnen mensen erop logeren in een van de hotelkamers, naar het theater gaan of een conferentie bijwonen.

Reageer op dit artikel