nieuws

Snel bouwvergunningmet Formule 1-procedure

bouwbreed Premium

Samen met Bouwend Nederland Afdeling Achterhoek en Liemers hebben elf gemeenten in de Achterhoek afgesproken een verbeterde bouwvergunningsprocedure in te voeren: de ‘Formule 1 voor een bouwvergunning’. Het gaat om de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen. Met de formule 1-procedure moet de bouwvergunningverlening bij de gemeenten […]

Samen met Bouwend Nederland Afdeling Achterhoek en Liemers hebben elf gemeenten in de Achterhoek afgesproken een verbeterde bouwvergunningsprocedure in te voeren: de ‘Formule 1 voor een bouwvergunning’. Het gaat om de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen.
Met de formule 1-procedure moet de bouwvergunningverlening bij de gemeenten gemiddeld twee tot vijf weken sneller kunnen verlopen. Dit initiatief is uniek in Nederland.
De gemeenten en Bouwend Nederland hopen hiermee hun klanten en inwoners nog beter van dienst te zijn.

Reageer op dit artikel