nieuws

Politie doet onderzoek naar vermissing bouwer

bouwbreed Premium

De politie stelt een onderzoek in naar de vermissing of verdwijningvan de 41-jarige Ronald Noteboren uit het Limburgse Schinnen. Bekeken wordt of die verdwijning iets te maken heeft met het faillissement van zijn bouwbedrijf. Volgens de Limburgse kranten heeft de curator bij de Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst in Roermond aangifte wegens faillissementsfraude gedaan. Noteboren wordt […]

De politie stelt een onderzoek in naar de vermissing of verdwijningvan de 41-jarige Ronald Noteboren uit het Limburgse Schinnen. Bekeken wordt of die verdwijning iets te maken heeft met het faillissement van zijn bouwbedrijf. Volgens de Limburgse kranten heeft de curator bij de Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst in Roermond aangifte wegens faillissementsfraude gedaan. Noteboren wordt sinds 18 februari vermist. In januari 2008 verklaarde de rechtbank in Maastricht de voormalig eigenaar van een bouwbedrijf persoonlijk failliet. De curator deed aangifte omdat de man na zijn faillissement nooit een boekhouding gemaakt zou hebben van zijn inkomsten en dus niet aan kon tonen waar hij zijn geld van kreeg. Dat is strafbaar. Noteboren zou een schuld van 200.000 euro hebben bij onder meerde fiscus, Essent en bouwbedrijven.

Reageer op dit artikel