nieuws

Platform Restauratiewil meer samenwerken

bouwbreed

Tijdens de Nederlandse Restauratiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch geeft het Hoofdbedrijfschap Ambachten op 23 a[pril de aftrap voor het Platform Restauratie Ambachten. Primaire doel is het stimuleren van een duurzame en vruchtbare samenwerking tussen de verschillende ambachten die zich toeleggen op het restaureren van cultureel erfgoed. Het platform moet een inspiratiebron zijn voor […]

Tijdens de Nederlandse Restauratiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch geeft het Hoofdbedrijfschap Ambachten op 23 a[pril de aftrap voor het Platform Restauratie Ambachten.
Primaire doel is het stimuleren van een duurzame en vruchtbare samenwerking tussen de verschillende ambachten die zich toeleggen op het restaureren van cultureel erfgoed. Het platform moet een inspiratiebron zijn voor verschillende activiteiten en faciliteiten om de continuïteit van de restauratieambachten te waarborgen.
Het platform draagt bij aan de realisering van diverse sectorbrede belangen, zoals kwaliteitsborging, kostenbesparing, ontwikkeling van keurmerken, opleidingstrajecten, kennisbevordering, kunde, innovatie en dergelijke. Doelstelling is tevens het restauratieambacht (weer) op de kaart te zetten bij de belangrijke doelgroepen zoals opdrachtgevers.

Reageer op dit artikel