nieuws

Opnieuw aangiftes in vastgoedfraudezaak

bouwbreed Premium

Rabo Vastgoedgroep heeft bij justitie in Amsterdam aangifte gedaan van mogelijk strafbare feiten tegen een aantal oud-medewerkers van het vroegere Bouwfonds en projectontwikkelaar Trimp 0x26 Van Tartwijk. De aangifte, wegens onder meer oplichting, valsheid in geschrifte, witwassen, omkoping en verduistering, heeft betrekking op transacties rond enkele vastgoedprojecten aan de Zuidas in Amsterdam, waaronder Symphony en […]

Rabo Vastgoedgroep heeft bij justitie in Amsterdam aangifte gedaan van mogelijk strafbare feiten tegen een aantal oud-medewerkers van het vroegere Bouwfonds en projectontwikkelaar Trimp 0x26 Van Tartwijk. De aangifte, wegens onder meer oplichting, valsheid in geschrifte, witwassen, omkoping en verduistering, heeft betrekking op transacties rond enkele vastgoedprojecten aan de Zuidas in Amsterdam, waaronder Symphony en Eurocenter. Rabo deed in oktober vorig jaar al aangifte tegen vijf oud-medewerkers van Bouwfonds. Daarbij ging het om vermoedelijke fraude bij drie vastgoedprojecten in de periode 1998 tot en met 2002.

Reageer op dit artikel