nieuws

Nieuwe patio in ruil voor gratis begrafenis

bouwbreed

Een New Yorkse begrafenisondernemer heeft geprobeerd zijn liquiditeitsprobleem op te lossen met behulp van ruilhandel. De ondernemer, Peter Donahich, had een klus te vergeven aan zijn woning op Manhattan met een geschatte opdrachtsom van tussen de 6000 en 10.000 dollar, maar miste het benodigde geld om het werk aan een nieuwe patio te betalen. Omdat […]

Een New Yorkse begrafenisondernemer heeft geprobeerd zijn liquiditeitsprobleem op te lossen met behulp van ruilhandel. De ondernemer, Peter Donahich, had een klus te vergeven aan zijn woning op Manhattan met een geschatte opdrachtsom van tussen de 6000 en 10.000 dollar, maar miste het benodigde geld om het werk aan een nieuwe patio te betalen.
Omdat een gemiddelde begrafenis in New York uitkomt op zo’n 7300 dollar, kwam hij op het idee om in een advertentie te vragen het werk te doen in ruil voor een gratis begrafenis. Donahich heeft een aantal telefoontjes van aannemers gekregen die belangstelling hadden voor het ruilhandeltje. De commotie in de media over zijn advertentie dwong hem echter zijn aanbod in te trekken. Hij moet nu even sparen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels