nieuws

Mastertop beschermt zwaarbelaste vloer

bouwbreed

Met Mastertop 230 zegt Van de Kreeke uit Nuth zwaarbelaste betonnen vloeren te kunnen beschermen. Het materiaal is een mengsel van cement en staalvezels dat het beton van nieuwe en bestaande vloeren beschermt tegen zwaar verkeer, hoge slijtage en repeterende krachten zoals dat bijvoorbeeld het geval is bij laadplatforms, werkplaatsvloeren waar zwaar materieel overheen rijdt […]

Met Mastertop 230 zegt Van de Kreeke uit Nuth zwaarbelaste betonnen vloeren te kunnen beschermen. Het materiaal is een mengsel van cement en staalvezels dat het beton van nieuwe en bestaande vloeren beschermt tegen zwaar verkeer, hoge slijtage en repeterende krachten zoals dat bijvoorbeeld het geval is bij laadplatforms, werkplaatsvloeren waar zwaar materieel overheen rijdt en hallen voor de afvalverwerking. Voor de bescherming van betonnen constructies in agressieve omgevingen als rioolputten biedt Van de Kreeke Ombran FT aan. Het materiaal kan verticaal en horizontaal worden toegepast.

Reageer op dit artikel