nieuws

Machine

bouwbreed Premium

Minigravers werken net zoprecies als grote gravers wanneer de Spectra Precision LR20 erop zit. Deze machine-ontvanger beschikt over drie nauwkeurigheidsstanden voor sneller of nauwkeuriger werken. Twee lichtcellen van elk 20 centimeter hoog met rondom ontvangst pikken snel een laserstraal op uit iedere roterende laser. Rode lampen geven aan dat de hoogte afwijkt van de laserstraal, […]

Minigravers werken net zoprecies als grote gravers wanneer de Spectra Precision LR20 erop zit. Deze machine-ontvanger beschikt over drie nauwkeurigheidsstanden voor sneller of nauwkeuriger werken. Twee lichtcellen van elk 20 centimeter hoog met rondom ontvangst pikken snel een laserstraal op uit iedere roterende laser. Rode lampen geven aan dat de hoogte afwijkt van de laserstraal, een groene lamp meldt dat machine en laser op één lijn zitten. Het toestel laat ook de verticale positie ten opzichte van de bodem zien. De ontvanger kan op de voor-, achter- en zijkant worden bevestigd. Visser Instrument brengt de Spectra Precision LR20 halverwege april op de markt.

Reageer op dit artikel