nieuws

Leisurecomplex fors afgeslankt

bouwbreed

De plannen voor sport- en leisurecentrum Trivium in Etten-Leur moeten herzien worden. Projectontwikkelaar Van Hemert Trivium heeft de gemeente laten weten problemen met de financiering te hebben en rekening te houden dat het plan in de huidige vorm niet door kan gaan. Het ontwerp voorziet nu nog in een zwembad, ijsbaan, bowlingbanen, sporthal en de […]

De plannen voor sport- en leisurecentrum Trivium in Etten-Leur moeten herzien worden. Projectontwikkelaar Van Hemert Trivium heeft de gemeente laten weten problemen met de financiering te hebben en rekening te houden dat het plan in de huidige vorm niet door kan gaan.
Het ontwerp voorziet nu nog in een zwembad, ijsbaan, bowlingbanen, sporthal en de publiekstrekker Artic, een sport- spelparadijs in de sneeuw. In een alternatief plan zullen Artic en de ijsbaan waarschijnlijk vervallen.
Aanpassing zal in ieder geval een vertraging betekenen voor het afgeslankte Trivium-plan, zo verwacht de gemeente.
De gemeente Etten-Leur wacht eerst het nieuwe plan af om te kunnen beoordelen of het een serieus alternatief is. Van Hemert was niet bereikbaar voor een reactie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels