nieuws

Kulturhus Haarlo straks weer als nieuw

bouwbreed Premium

Kulturhus ’t Stieltjen in Haarlo krijgt deze maand een compleet nieuw dak. Kreunen Bouw uit Lochem is begonnen met het vervangen van de stalen dakbeplating (circa 500 vierkante meter) en een gedeelte van de houten(achter) gevel. Medio vorig jaar werd het dak behoorlijk beschadigd na een enorme storm en hagelbui. Dat gebeurde enkele dagen na […]

Kulturhus ’t Stieltjen in Haarlo krijgt deze maand een compleet nieuw dak. Kreunen Bouw uit Lochem is begonnen met het vervangen van de stalen dakbeplating (circa 500 vierkante meter) en een gedeelte van de houten(achter) gevel.
Medio vorig jaar werd het dak behoorlijk beschadigd na een enorme storm en hagelbui. Dat gebeurde enkele dagen na de officiële opening van het complex.
De opgelopen storm- en hagelschade aan ’t Stieltjen beloopt circa 1,5 ton en werd volledig door de verzekering vergoed. De herstelwerkzaamheden nemen drie weken in beslag.

Reageer op dit artikel