nieuws

Jubileumwedstrijd 24-uursproject

bouwbreed

Een groep bouwkundestudenten gaat vanmiddag tijdens een 24-uursproject in totaal vijftien ontwerpen maken van een nog geheime locatie. De groep bestaat uit 52 studenten van de opleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en acht studenten van de Technische Universiteit Delft. De ontwerpwedstrijd 24UP wordt elk jaar georganiseerd door Cheops, de studievereniging Bouwkunde van […]

Een groep bouwkundestudenten gaat vanmiddag tijdens een 24-uursproject in totaal vijftien ontwerpen maken van een nog geheime locatie. De groep bestaat uit 52 studenten van de opleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en acht studenten van de Technische Universiteit Delft. De ontwerpwedstrijd 24UP wordt elk jaar georganiseerd door Cheops, de studievereniging Bouwkunde van de TU/e. Dit jaar is de tiende editie van de multidisciplinaire ontwerpwedstrijd. De opdracht en locatie blijven geheim tot de start van het project, vanmiddag om 14.30.

Reageer op dit artikel