nieuws

Itho

bouwbreed

Itho zegt met de Balance een recirculatie-afzuigkap te introduceren die ook vocht afvoert. Het toestel kan zonder een afvoer- en ventilatiekanaal toe zodat die overal kan hangen. Itho monteert twee motoren in de Balance. De eerste voert lucht aan vanuit de keuken en legt een luchtgordijn rond de kookplaat. De tweede motor voert de damp […]

Itho zegt met de Balance een recirculatie-afzuigkap te introduceren die ook vocht afvoert. Het toestel kan zonder een afvoer- en ventilatiekanaal toe zodat die overal kan hangen. Itho monteert twee motoren in de Balance. De eerste voert lucht aan vanuit de keuken en legt een luchtgordijn rond de kookplaat. De tweede motor voert de damp uit dit compartiment af. De aangevoerde lucht passeert een ontvochter in de kap waar het afgevangen water in een reservoir stroomt. De conventionele recirculatie-afzuigkap blaast het vocht terug de keuken in. Itho brengt de Balance begin volgende maand op de markt. Het wandmodel meet een breedte van 90 of 120 centimeter; het eilandmodel van 100 centimeter.

Reageer op dit artikel