nieuws

Innovatiecongres legionellabacterie

bouwbreed

“Zorgelijk” noemt de organisatie van het Internationaal Innovatiecongres Legionellabestrijding en Drinkwaterbeheer de stand van zaken rond de aanpak van ziekmakende bacteriën in het leidingwater. Ruim driehonderd huisvesters, wetenschappers en anderen die al dan niet door de wet verplicht de legionellabacterie bestrijden, wisselen op 18 maart in het Eindhovense Evoluon hun ervaringen uit. Samengevat komen die […]

“Zorgelijk” noemt de organisatie van het Internationaal Innovatiecongres Legionellabestrijding en Drinkwaterbeheer de stand van zaken rond de aanpak van ziekmakende bacteriën in het leidingwater. Ruim driehonderd huisvesters, wetenschappers en anderen die al dan niet door de wet verplicht de legionellabacterie bestrijden, wisselen op 18 maart in het Eindhovense Evoluon hun ervaringen uit. Samengevat komen die allemaal neer op een groeiend probleem dat ondanks alle inspanningen maar niet kleiner wil worden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels