nieuws

Haskoning stort zich oplandaanwinning Nigeria

bouwbreed

Royal Haskoning buigt zich in Nigeria over een 800 hectare groot landaanwinningsproject dat huisvesting moet bieden aan 400.000 inwoners en 200.000 werkenden. Het ingenieursbureau uit Nijmegen is verantwoordelijk voor zowel het masterplan als het ontwerp van de EKO Atlantic City gedoopte nieuwe stad. Haskoning houdt tevens toezicht op het maritieme gedeelte van het project en […]

Royal Haskoning buigt zich in Nigeria over een 800 hectare groot landaanwinningsproject dat huisvesting moet bieden aan 400.000 inwoners en 200.000 werkenden. Het ingenieursbureau uit Nijmegen is verantwoordelijk voor zowel het masterplan als het ontwerp van de EKO Atlantic City gedoopte nieuwe stad. Haskoning houdt tevens toezicht op het maritieme gedeelte van het project en de milieueffectrapportage. Het landaanwinningsproject is gebaseerd op een particulier initiatief dat gesteund wordt door de lokale overheid in Lagos. Het opspuiten van land is momenteel in volle gang. De bouwwerkzaamheden zullen later dit jaar worden opgepakt.

Reageer op dit artikel