nieuws

Graco

bouwbreed Premium

De spuitinstallatie RVS Merkur van Graco houdt zelf bij hoeveel liter verf er voor een klus nodig was. De machine verpompt en verspuit dunne lakken en zware coatings. Zodra er een lek ontstaat schakelt de pomp zichzelf uit. Voor onderhoud aan het luchtventiel hoeft de motor niet uit elkaar zodat de Merkur niet lang stil […]

De spuitinstallatie RVS Merkur van Graco houdt zelf bij hoeveel liter verf er voor een klus nodig was. De machine verpompt en verspuit dunne lakken en zware coatings. Zodra er een lek ontstaat schakelt de pomp zichzelf uit. Voor onderhoud aan het luchtventiel hoeft de motor niet uit elkaar zodat de Merkur niet lang stil hoeft te staan. Een kunststof kap houdt rondzwevend stof tegen en beschermt zo de overgang van de luchtmotor naar de onderpomp. Graco levert zijn Merkur op een kar, aan een muurbeugel en op een statief met een capaciteit van 1,5 tot 9 liter per minuut. Wiltec in Uden verkoopt de machine in Nederland.

Reageer op dit artikel