nieuws

Goed te doen

bouwbreed Premium

De negentienjarige Hilko van der Ploeg uit Maarssen metselt staand verband in een muur. Van der Ploeg is een van de deelnemers van het Nederlandse Bouwkampioenschappen in Doetinchem, georganiseerd door Fundeon en OBD-Bouwopleidingen. Achttien jonge bouwvakkers strijden deze week om de titel in de vakrichtingen metselen, tegelzetten en bouwtimmeren. Ze worden beoordeeld op inzet, talent […]

De negentienjarige Hilko van der Ploeg uit Maarssen metselt staand verband in een muur. Van der Ploeg is een van de deelnemers van het Nederlandse Bouwkampioenschappen in Doetinchem, georganiseerd door Fundeon en OBD-Bouwopleidingen. Achttien jonge bouwvakkers strijden deze week om de titel in de vakrichtingen metselen, tegelzetten en bouwtimmeren. Ze worden beoordeeld op inzet, talent en vakbekwaamheid.
De ontwerpen zijn “moeilijk, maar goed te doen”, zeggen de deelnemers. Vrijdag worden de drie winnaars bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel