nieuws

Dyckerhoff voorzietstabiele afzet Nederland

bouwbreed Premium

Bouwstoffenfabrikant Dyckerhoff verwacht dit jaar in Nederland een stabiele omzet te realiseren. Anders liggen de zaken in Rusland, Oekraïne en de Verenigde Staten. “De vooruitzichten voor 2009 zijn een stuk slechter dan de resultaten vorig jaar”, zegt bestuursvoorzitter Wolfgang Bauer. “We zullen onze investeringen aanpassen aan de economische ontwikkeling”. Dyckerhoff slaagde vorig jaar een omzetstijging […]

Bouwstoffenfabrikant Dyckerhoff verwacht dit jaar in Nederland een stabiele omzet te realiseren. Anders liggen de zaken in Rusland, Oekraïne en de Verenigde Staten. “De vooruitzichten voor 2009 zijn een stuk slechter dan de resultaten vorig jaar”, zegt bestuursvoorzitter Wolfgang Bauer. “We zullen onze investeringen aanpassen aan de economische ontwikkeling”.
Dyckerhoff slaagde vorig jaar een omzetstijging te realiseren van 11 procent tot 2 miljard euro. De winst nam met 7 procent toe tot 307 miljoen euro. Voor dit jaar ligt volgens topman Bauer een omzet in het verschiet van tussen de 1,6 en 1,8 miljard euro.

Reageer op dit artikel