nieuws

Duurzame productie bij Rockwool

bouwbreed

Rockwool maakt werk van de cradle-to-cradlegedachte. Met negen andere Limburgse bedrijven ondertekende de fabrikant van steenwolisolatie met Gedeputeerde Staten een verklaring die de duurzame productie in de provincie moet bevorderen. Limburg ziet in ‘C2C’ een aanzet tot nieuwe vormen van bouwen en produceren. De deelnemende bedrijven moeten elkaar tot duurzaamheid stimuleren. Herverwerking is een van […]

Rockwool maakt werk van de cradle-to-cradlegedachte. Met negen andere Limburgse bedrijven ondertekende de fabrikant van steenwolisolatie met Gedeputeerde Staten een verklaring die de duurzame productie in de provincie moet bevorderen. Limburg ziet in ‘C2C’ een aanzet tot nieuwe vormen van bouwen en produceren. De deelnemende bedrijven moeten elkaar tot duurzaamheid stimuleren. Herverwerking is een van de pijlers onder cradle-to-cradle en Rockwool zegt daar ruimschoots ervaring mee te hebben. Gebruikte steenwolproducten worden namelijk verwerkt tot grondstof voor nieuwe steenwolproducten.

Reageer op dit artikel