nieuws

Bouwer Vlasco maakt doorstart

bouwbreed

De Brabantse woningbouwer Vlasco maakt met vijftig medewerkers een doorstart. Voordat de onderneming in de moeilijkheden kwam, had het bedrijf een personele sterkte van 110 mensen. De huidige directie van het aannemingsbedrijf blijft in functie. Gewerkt kan worden onder de oude naam. Plannen bestaan om binnenkort het aantal medewerkers te verhogen tot zeventig.

De Brabantse woningbouwer Vlasco maakt met vijftig medewerkers een doorstart. Voordat de onderneming in de moeilijkheden kwam, had het bedrijf een personele sterkte van 110 mensen. De huidige directie van het aannemingsbedrijf blijft in functie. Gewerkt kan worden onder de oude naam. Plannen bestaan om binnenkort het aantal medewerkers te verhogen tot zeventig.

Reageer op dit artikel