nieuws

Blastrac wint prijsin Las Vegas

bouwbreed

Blastrac heeft op de beurs World of Concrete in Las Vegas met de Blastrac BMR-85D de prijs gewonnen voor het meest innoverende product van 2008. De BMR-85D wordt vooral gebruikt om grote oppervlakten te behandelen zoals wegen, vliegvelden en bruggen. Het is een multifunctionele en hydrostatisch aangedreven machine die voor meerdere applicaties bruikbaar is, zoals […]

Blastrac heeft op de beurs World of Concrete in Las Vegas met de Blastrac BMR-85D de prijs gewonnen voor het meest innoverende product van 2008.
De BMR-85D wordt vooral gebruikt om grote oppervlakten te behandelen zoals wegen, vliegvelden en bruggen. Het is een multifunctionele en hydrostatisch aangedreven machine die voor meerdere applicaties bruikbaar is, zoals frezen, stalen en schuren. De verwisselbare straalkop is bijzonder geschikt voor het tegengaan van aquaplanning.
De BMR-85D wordt aangedreven met een 85 pk dieselmotor en is voorzien van de laatste hydraulische technologieën, wat het mogelijk maakt om aan elke applicatie een aparte technologie te koppelen.
De bestuurder zit in een afgesloten cabine van waaruit alle essentiële onderdelen via een touchscreen zijn te bedienen. De cabine is voorzien van airconditioning en heeft een maximaal geluidsniveau van 72 decibel.
De Blastrac BMR-85D wordt volledig in Nederland geproduceerd. Inmiddels zijn er het afgelopen jaar wereldwijd al 7 BMR-85D machines afgeleverd. World of Concrete in Las Vegas is een van de grootste internationale beurzen in de wereld op het gebied van betonbewerking.

Reageer op dit artikel