nieuws

Ballast Nedam helpt met opknappen Vogelaarwijk

bouwbreed Premium

Ballast Nedam Bouw gaat samen met het Amsterdamse stadsdeel Bos en Lommer en corporatie Eigen Haard de Robert Scottbuurt in Vogelaarwijk Bos en Lommer opknappen. De partijen gaan de komende tijd bekijken welke sociale, economische en fysieke invulling het beste bij de buurt past. De buurt gaat in ieder geval aan de slag met ideeën […]

Ballast Nedam Bouw gaat samen met het Amsterdamse stadsdeel Bos en Lommer en corporatie Eigen Haard de Robert Scottbuurt in Vogelaarwijk Bos en Lommer opknappen. De partijen gaan de komende tijd bekijken welke sociale, economische en fysieke invulling het beste bij de buurt past. De buurt gaat in ieder geval aan de slag met ideeën van de bewoners.
Zo krijgt de markante St. Josephkerk een belangrijke rol in de buurt. Enkele jaren geleden werd de kerk door Ballast Nedam nog gekocht met het doel om gesloopt te worden.

Reageer op dit artikel