nieuws

Appartementen in oude melkfabriek

bouwbreed

Projectontwikkelaar Vredenborg uit Westervoort wil zo snel mogelijk aan de slag met de verbouwing van de Angerlose melkfabriek. De plannen liggen bij de gemeente Zevenaar. De ontwikkelaar wacht alleen nog op een positief welstandsadvies om 21 appartementen in het voorgebouw van de fabriek uit 1925, stijl Amsterdamse School, te bouwen. Een groot deel van het […]

Projectontwikkelaar Vredenborg uit Westervoort wil zo snel mogelijk aan de slag met de verbouwing van de Angerlose melkfabriek. De plannen liggen bij de gemeente Zevenaar. De ontwikkelaar wacht alleen nog op een positief welstandsadvies om 21 appartementen in het voorgebouw van de fabriek uit 1925, stijl Amsterdamse School, te bouwen. Een groot deel van het achterliggende complex wordt gesloopt. Dat verkeert in slechte staat en ligt op door stookolie vervuilde grond. Na de bodemsanering wil Vredenborg daar vier vrijstaande huizen en zes twee-onder-een-kapwoningen bouwen. Het project is ontworpen door Palazzo Architecten uit Duiven.

Reageer op dit artikel