nieuws

Akzo Nobel denkt aan afstel nieuwbouw

bouwbreed Premium

Akzo Nobel overweegt afstel van de bouw van een nieuw hoofdkantoor aan de Amsterdam Zuidas. Daarover is het concern in gesprek met ontwikkelaar ING Real Estate. Conclusies zijn nog niet getrokken, aldus het concern. Uitkomst kan ook nog zijn dat de bouw alleen wordt vertraagd. Akzo Nobel verhuisde in 2007 naar een tijdelijk kantoor in […]

Akzo Nobel overweegt afstel van de bouw van een nieuw hoofdkantoor aan de Amsterdam Zuidas. Daarover is het concern in gesprek met ontwikkelaar ING Real Estate. Conclusies zijn nog niet getrokken, aldus het concern. Uitkomst kan ook nog zijn dat de bouw alleen wordt vertraagd.
Akzo Nobel verhuisde in 2007 naar een tijdelijk kantoor in het Atriumcomplex nabij station Zuid. Vervolgens zou ING Real Estate in 2011 nieuwbouw opleveren aan de rand van het nabijgelegen Beatrixpark in het deelproject Beethoven. “Berichten over mogelijke vertraging van andere onderdelen van Beethoven heeft ons ertoe gebracht met ING Real Estate te gaan praten over onze toekomstige huisvesting. We willen niet naar een half afgebouwde omgeving verhuizen,” aldus de woordvoerder.

Reageer op dit artikel