nieuws

Afdichtingsmiddel voor bewegende voeg

bouwbreed Premium

Hakron uit Nunspeet brengt een afdichtingsmiddel voor beton op de markt, dat bij een laagdikte van minimaal 2,5 millimeter bestand is tegen bewegingen van scheuren en naden. Het middel heet FlexproofX I en kan worden toegepast op alle soorten betonconstructies. Hakron beveelt FlexproofX I in het bijzonder aan voor de afdichting van voegen in constructies […]

Hakron uit Nunspeet brengt een afdichtingsmiddel voor beton op de markt, dat bij een laagdikte van minimaal 2,5 millimeter bestand is tegen bewegingen van scheuren en naden. Het middel heet FlexproofX I en kan worden toegepast op alle soorten betonconstructies. Hakron beveelt FlexproofX I in het bijzonder aan voor de afdichting van voegen in constructies van prefab beton. Het middel wordt in de voeg gegoten of gespoten. Daarnaast kan het worden gebruikt waar vocht in de constructie dreigt binnen te dringen, dus aan de oppervlakte van het beton. Ook bij negatieve waterdruk blijft de afdichting behouden. Een laag FlexproofX I kan worden afgewerkt met fijnkorrelig zand en is dan geschikt als afdichtende hechtingslaag onder bijvoorbeeld een vloer.

Reageer op dit artikel