nieuws

Zeeland in 2007 oasevan werkgelegenheid

bouwbreed Premium

De provincie Zeeland was in 2007 in de Europese Unie de regio met de geringste werkloosheid: 2,1 procent. In de top twaalf van statistisch bureau Eurostat komen vijf streken in Nederland voor. Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Noord-Holland hadden alle een werkloosheid onder de 3 procent. De hoogste werkloosheid signaleert Eurostat op Frans grondgebied. Eiland Réunion […]

De provincie Zeeland was in 2007 in de Europese Unie de regio met de geringste werkloosheid: 2,1 procent. In de top twaalf van statistisch bureau Eurostat komen vijf streken in Nederland voor. Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Noord-Holland hadden alle een werkloosheid onder de 3 procent. De hoogste werkloosheid signaleert Eurostat op Frans grondgebied. Eiland Réunion voert met 25,2 procent de ranglijst aan, voor Guadeloupe, Martinique en Guyana. Het oosten van Duitsland is op de top twaalf van slechtste regio’s vertegenwoordigd met vier gebieden, waaronder Leipzig (17,2 procent) en Berlijn (16,3 procent). =In Brussel bedroeg in 2007 de werkloosheid 17,1 procent.

Reageer op dit artikel