nieuws

Wieringen zegt alsnog nee tegen randmeer

bouwbreed Premium

De gemeenteraad van Wieringen heeft vorige week de milieueffectrapportage (mer) voor het Wieringerrandmeer verworpen. Daarmee is het doorgaan van het miljoenen kostende plan in de kop van Noord-Holland voorlopig onzeker. Met negen stemmen tegen en drie voor verwierp de raad het mer-voorstel dat in samenspraak met de gemeente Wieringermeer, de provincie Noord-Holland en private partners […]

De gemeenteraad van Wieringen heeft vorige week de milieueffectrapportage (mer) voor het Wieringerrandmeer verworpen. Daarmee is het doorgaan van het miljoenen kostende plan in de kop van Noord-Holland voorlopig onzeker. Met negen stemmen tegen en drie voor verwierp de raad het mer-voorstel dat in samenspraak met de gemeente Wieringermeer, de provincie Noord-Holland en private partners was opgesteld.
Binnen de Stuurgroep Wieringerrandmeer, waarin de provincie Noord-Holland, de gemeenten Wieringen en Wieringermeer, Boskalis en Volker Wessels deelnemen, is ontsteld gereageerd op de actie van de Wieringer raad.

Reageer op dit artikel