nieuws

Werkbank Walko ook zaagplateau

bouwbreed

Walko Tools uit ‘s-Graveland laat op de BouwBeurs de Walko-werkbank zien. Hij is verbeterd en aangepast aan de wensen van de gebruikers. De werkbank is lichter en eenvoudiger op te zetten. Bovendien is de nieuwe uitvoering beter bestand tegen weer en wind. De Walko kan behalve als werkbank ook als zaagplateau worden gebruikt of uitgeklapt […]

Walko Tools uit ‘s-Graveland laat op de BouwBeurs de Walko-werkbank zien. Hij is verbeterd en aangepast aan de wensen van de gebruikers. De werkbank is lichter en eenvoudiger op te zetten. Bovendien is de nieuwe uitvoering beter bestand tegen weer en wind. De Walko kan behalve als werkbank ook als zaagplateau worden gebruikt of uitgeklapt tegen een wand geplaatst. De constructie van de Walko-werkbank laat toe dat een profiel of buis helemaal doorgezaagd wordt, zonder dat het afgezaagde deel aan het eind van de zaagsnede afbreekt. De werkhoogte is instelbaar, waardoor het comfortabel en veilig werken is. Walko Tools heeft niet alleen de uitvoering verbeterd en aangepast, maar ook de prijs van de werkbank verlaagd.

Reageer op dit artikel