nieuws

Water- en stofdichte behuizing telefoon

bouwbreed

Example in Waalwijk laat de Boxit-behuizing voor mobiele telefoons zien. Het is een water- en stofdichte bescherming. Aan de bovenzijde heeft de Boxit een laag of hoog deksel, dat met hulpstukken aangepast kan worden aan de vorm van de telefoon en eventueel de externe antenne. Bij de luidspreker zit een membraan, niet alleen voor het […]

Example in Waalwijk laat de Boxit-behuizing voor mobiele telefoons zien. Het is een water- en stofdichte bescherming. Aan de bovenzijde heeft de Boxit een laag of hoog deksel, dat met hulpstukken aangepast kan worden aan de vorm van de telefoon en eventueel de externe antenne. Bij de luidspreker zit een membraan, niet alleen voor het geluid, maar ook om vocht naar buiten te laten, zodat binnen in de Boxit geen condensatie op kan treden. Het toetsenbord en de microfoon worden beschermd door een heldere folie.
De telefoon is dus makkelijk te bedienen en het geruis van de wind of rumoer van een bouwplaats kan het gesprek niet hinderen. “Soms is het wel nodig wat harder te spreken”, zegt Ad van Tuijl van Example. De Boxit is oorspronkelijk bedoeld voor een vorige generatie Nokia-telefoons, maar bijna elke andere mobiele telefoon past erin.

Reageer op dit artikel