nieuws

Viaduct krijgt grote beurt

bouwbreed Premium

Op knooppunt Eemnes werken medewerkers van bouwcombinatie GMB-Hollandia aan een grote onderhoudsklus. In opdracht van Rijkswaterstaat worden de viaducten versterkt, voegovergangen vervangen en leuningen, vangrails en beton vernieuwd. Ook wordt nieuwe asfaltbestrating aangebracht. De werkzaamheden zijn onderdeel van het met Rijkswaterstaat afgesloten Kosmos contract waarin het schadeherstel, restauratie en onderhoud van ongeveer 150 objecten zoals […]

Op knooppunt Eemnes werken medewerkers van bouwcombinatie GMB-Hollandia aan een grote onderhoudsklus. In opdracht van Rijkswaterstaat worden de viaducten versterkt, voegovergangen vervangen en leuningen, vangrails en beton vernieuwd. Ook wordt nieuwe asfaltbestrating aangebracht. De werkzaamheden zijn onderdeel van het met Rijkswaterstaat afgesloten Kosmos contract waarin het schadeherstel, restauratie en onderhoud van ongeveer 150 objecten zoals viaducten, tunnels, en sluiscomplexen is opgenomen.

Reageer op dit artikel